WordPress Website laten maken

Eenmalig bedrag voor echt alles!

Winstgevende Website maken

U wilt een WordPress website laten maken? Dat kan. Webtik heeft jarenlange ervaring met het maken van websites. Ook met het maken van WordPress webwinkels. Waarom WordPress? Het zijn websites die makkelijk zelfstandig zijn te beheren.

Webtik bouwt goede websites. Dat betekent dat ze kwalitatief zijn, een toffe uitstraling hebben en veilig zijn. WordPress websites werken op basis van een Content Management Systeem. Oftewel, een CMS. Wat betekent dit voor u? U kunt jouw eigen websites makkelijk en snel zelfstandig beheren. Plaats zelf de teksten, voeg foto’s toe en beheer eenvoudig de pagina’s.

100% tevredenheidsgarantie

Met onze 100% tevredenheidsgarantie gaan wij net zo lang door totdat je tevreden bent. Zo ben je bij ons zeker van een goed resultaat.

Makkelijk beheren met cms

Met WordPress CMS systeem kan je zelf eenvoudig teksten en/of foto's aanpassen. Wij maken voor jouw een handige "how to video".

Werkt op alle apparaten

Onze website werken op alle apparaten. Ze werken uitstekend op een laptop, mobiel en tablet.

Hoog in Google

Jouw website wordt geoptimaliseerd zodat Google jouw website makkelijk kan vinden. Wij melden jouw website vervolgens aan bij Google.

Waarom bij WebTik

All-in Website laten maken

Makkelijk beheren met WordPress CMS

Wij hanteren een gebruiksvriendelijke en s'werelds meest populaire CMS-systeem. In combinatie met onze handige tool betekent dat, wanneer jouw website aangeleverd wordt, je in de toekomst zelf met jouw website aan de slag kunt. U heeft alles in eigen beheer en kunt zelf jouw teksten en foto’s aanpassen. Verder zijn de betaalde geïnstalleerde plug-ins in jouw WordPress CMS aanwezig en deze plug-ins krijg je inclusief de prijs meegeleverd.

Professioneel Design op maat

Jouw WordPress website wordt ontwikkeld volgens de nieuwste technieken en op basis van jouw eigen huisstijl en wensen. Tijdens de ontwikkeling houden we ons onder andere bezig met, het zo gebruikersvriendelijk mogelijk maken van jouw WordPress website, jouw doelgroep, zoekmachine optimalisatie (SEO) en mobiel vriendelijkheid.

Meer leads & klanten met SEO

WordPress website laten maken is de eerste stap richting online succes. Daarnaast wil je uiteraard dat je website leads en/of meer klanten genereert door hoger in Google te komen. Wij hebben oog voor jouw doelgroep om jpuw WordPress website te optimaliseren voor conversies. Met onze bewezen zoekmachinemachine optimalisatie SEO strategie kunnen onze experts samen met jou zorgen voor meer gerichte bezoekers en klanten. Voor resultaat op korte termijn kan dit via Google Ads Voor op de langere termijn SEO.

Mobiele website

Google heeft aangegeven dat een WordPress website mobiel vriendelijk moet zijn. Is dat niet het geval, dan zou de websitebeheerder bij meerdere waarschuwingen serieus getroffen worden door zijn positie in Google heel snel te zien dalen. De reden dat Google zoekmachine er zo scherp op zit om de websites mobiel vriendelijk te maken, is omdat Google wil dat de gebruikerservaring van mobiele Google-gebruikers verbeterd moet worden.

WebTik houdt rekening met de mobiele optimalisatie tijdens de ontwikkeling van jouw WordPress website. Voordat jouw website de lucht in gaat zorgen wij ervoor dat jouw website op alle apparaten uitstekend werkt.

Selectie van ons werk

Portfolio

All
Website
Mobiele website
Website met iDeal
WordPress website laten maken

Prostaffed

Website
localmarketingpro

Local Marketing Pro

Website

One Page website

Upmine-proj-2.jpg

Wyoming Agency

Mobiele website
Wordpress website

Malcrove

Website

WordPress CMS website

website laten maken

Cecile Mode

Website met iDeal

Website met een Reserveringssysteem en betalingsmodule

kitbedrijftopkit mockup

Kitbedrijf Topkit

Website

One Page website

Onze WordPress website

Pakketten

Wil je een WordPress website laten maken? Dan kan je rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt net zo lang wijzigingen/aanpassingen aangeven totdat je 100% tevreden bent met de website.

Pas wanneer je 100% tevreden bent met de website zetten wij deze online en hoef je te betalen. Zo betaal je alleen maar voor een website waar je zelf helemaal tevreden mee bent!

Website All-in
Website Leasen
€39p/m

Zonder opstartkosten!

Design op maat
Mobiele website
Onbeperkt aantal pagina's
Makkelijk zelf tekst en foto's wijzigen
Eigen e-mail adressen
Incl Domeinnaam & Hosting
Aanmelden bij Google

Onze website

Pakketten

Website All-in
Website Leasen
€39p/m

Zonder opstartkosten!

Design op maat
Mobiele website
Onbeperkt aantal pagina's
Makkelijk zelf tekst en foto's wijzigen
Eigen e-mail adressen
Incl Domeinnaam & Hosting
Aanmelden bij Google

Binnen één werkdag een offerte

Onze voordelen op een rij.

WordPress WooCommerce webshop laten maken

Een WooCommerce webshop is de beste keuze voor elke webbeheerder die ervoor kiest om een professionele webwinkel te laten maken. WooCommerce is perfect te combineren met de meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem: WordPress.

WooCommerce is veruit de meest populaire webwinkel software in Nederland en wordt als zeer zoekmachine vriendelijk ervaren. Door de uitgebreide plug-ins en het gebruikersgemak van WooCommerce, worden miljoenen webwinkels over de hele wereld gemaakt in WooCommerce.

Webwinkel starten?

Hoger in Google komen?

Zoekmachine vriendelijke website

Jouw WordPress website beter vindbaar maken kan op meerdere manieren. Een van de meest bekende discipline is zoekmachine marketing, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, en is het online marketinginstrument om jouw website beter organisch vindbaar te maken. Door jouw website te optimaliseren voor zoekmachines kunnen potentiële klanten door middel van zoekwoorden jouw bedrijf veel makkelijker vinden in de organische zoekresultaten. Webtik kan jouw website voor alle zoekmachines optimaliseren.

Een WordPress website laten maken door Webtik

De laatste jaren beginnen consumenten steeds meer de kracht en het gemak van zoekmachines te integreren om hun dagelijkse problemen op te lossen. Zoekopdrachten variërend in intentie, maar allemaal gericht op het vinden van oplossingen.

Om daar als ondernemer, marketeer of communicatiemedewerker op in te spelen, zal je een degelijke website moeten hebben die zo goed mogelijk in deze behoefte voorziet. Je wilt degene zijn die jouw doelgroep op weg helpt en daarmee geleidelijk een band opbouwt.

Een website laten bouwen in WordPress? Dat kunnen we bij Webtik als geen ander! U kunt al een website laten maken voor de All-In tarief van 549,- euro. Je kan in meerdere termijnen betalen. Bij WebTik is het nu ook mogelijk een Website te leasen tegen een vast laag bedrag per maand van 39 euro inclusief ALLES. Je betaald niks extra voor jouw domeinnaam, Hosting of SSL certificaat. WordPress is marktleider in het ontwikkelen van websites en binnen ons eigen bedrijf hebben we alle expertise in het opzetten van WordPress websites en webwinkels.

Een winstgevende website?

Met de wereld op weg naar de digitalisering van hun bedrijf, is het essentieel dat jouw website uit elkaar staat in vergelijking met anderen. Website ontwikkelingsbedrijven zoals WordPress zetten bezoekers om in klanten met krachtige oplossingen voor e-commerce en leerbeheer. Onze e-commerce oplossingen zijn gebouwd met WooCommerce, het populairste winkelwagensysteem ter wereld.

Het gebruik van eenvoudige hulpmiddelen kan de inhoud van een website aanzienlijk verbeteren. Bij WebTik bouwen we voort op het WordPress content managementsysteem, waardoor het eenvoudig is om uw inhoud bij te werken, afbeeldingen toe te voegen of blogposts te maken. WordPress wordt regelmatig bijgewerkt door een grote community, zodat je weet dat je altijd op de hoogte bent van jouw code en beveiliging met automatische updates toegepast. Vragen? Neem dan contact met ons op.