Webwinkel Beginnen

WebWinkel Starten

Webwinkel beginnen? Ooit weleens gedroomd om een webwinkel te starten? Een eigen succesvolle webwinkel, speciaal ontworpen conform uw wensen. Een succesvolle webwinkel komt u niet aanwaaien, maar begint wel bij het ontwerp!

WebTik ontwikkelt webwinkels in allerlei soorten en maten. U krijgt bij ons een op maat gemaakt design, ook het CMS is op uw wensen en huisstijl afgestemd. Wilt u een webwinkel laten maken? Lees verder of vraag naar de mogelijkheden.

Webwinkel

Een webwinkel beginnen met alle nodige betaal systemen en functies? Bekijk ons All-in en lease pakket.

Website Hosting

Jouw website op een super snelle hosting? Onze krachtige servers draaien op de nieuwste SSD schijven. Hosting + Website service voor een zeer scherp tarief!

Hoog in Google

Jouw website wordt gebouwd met de nieuwste technologieën en volgens de laatste trends om goed gevonden te worden in Google.

Onze supersnelle

Gebruiksvriendelijke CMS

Bij de ontwikkeling maken we na het concept gebruik van een CMS-systeem. Open Source software als WordPress (WooCommerce) behoort tot onze mogelijkheden. Deze gepaste CMS-systeem kunnen ons volledige lading dekken.

Webwinkel met iDEAL

U heeft de mogelijkheid om elk betalingssysteem van de wereld aan uw webwinkel te koppelen. We hebben met alle betaalsystemen ervaring mee en zullen u daarin volledig in begeleiden.

Conversie optimalisatie

Door middel van Google Analytics en Google Search Console kunnen wij uw customer journey van uw bezoekers begrijpen en daarop inspelen om zo de conversies van uw webwinkel te verbeteren. Op die manier komen we achter het beslissingsproces van uw bezoekers en kunnen we direct inspelen op het koopgedrag.

Mobiele webwinkel

Een Mobiele telefoon is niet weg te denken onder de Nederlandse bevolking en de helft van alle Nederlanders gebruikt een mobiel apparaat om zich te oriënteren op online aankopen. Wij bouwen een mobiele versie van je webwinkel. Wij passen onder andere de lay-out en afbeeldingen aan om de laadtijd te verkorten.

Webwinkel Zoekmachine Optimalisatie

Tijdens de ontwikkeling houden we gelijk rekening met zoekmachine optimalisatie. Een strakke, visuele en professionele webwinkel is heel belangrijk, maar goed gevonden worden is uiteindelijk net zo belangrijk – misschien wel belangrijker.

WooCommerce Webwinkel Starten

WooCommerce is veruit de meest populaire webwinkel software in Nederland en wordt als zeer zoekmachine vriendelijk ervaren. Door de uitgebreide plug-ins en het gebruikersgemak van WooCommerce, worden miljoenen webwinkels over de hele wereld gemaakt in WooCommerce.

Webwinkel beheren

Met onze handige tool in combinatie met een WordPress WooCommerce webwinkel is het toevoegen van producten een eenvoudige handeling. Je ontvangt natuurlijk een handige handleiding of een video die speciaal voor jou is gemaakt na oplevering van de webwinkel.

Onze webwinkel

Pakket

Wil je een webwinkel beginnen? of je huidige webwinkel herontwerpen?

Dan kan je rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. Je kan net zo lang wijzigingen/aanpassingen aangeven totdat je echt 100% tevreden bent met de website.

Pas wanneer je 100% tevreden bent met de webwinkel zetten wij deze online door een door jou gekozen domeinnaam. Je betaalt alleen voor een website als je daar zelf helemaal tevreden mee bent!

Webwinkel basic

899
Eenmalig
  • Mobiele website
  • Webshop zelf makkelijk beheren
  • Professionele Stockfotos
  • Copywriting | Professionele webteksten
  • Google geoptimaliseerd
  • Cookiebeleid pagina + tekst
  • SSL + Firewall beveiliging
  • GDPR Ready

Een professionele

Webwinkel beginnen

Op zoek naar een professionele webwinkel voor een zeer scherpe prijs? Dan zit u dus bij ons helemaal goed! Wij hebben voor ieder budget wel een oplossing en we denken niet in uurtarieven. We denken in het eindproduct!

Webwinkel beginnen

Webwinkel

Dashboard Management

WooCommerce is ontworpen en gebouwd om te integreren met WordPress, zodat het volledig gebruikmaakt van het CMS-systeem. Hetzelfde dashboard dat wordt gebruikt om de pagina’s en berichten op uw site te beheren, wordt ook gebruikt om producten, verkopen en rapporten te beheren. Vanuit het oogpunt van winkelbeheer maakt dit het gebruiksvriendelijk, omdat alles dat uw site bestuurt op één plaats staat en gemakkelijk te gebruiken is.

Webshop laten maken

Webwinkel laten maken door Webtik

Internet betekent dat gebruikers producten kunnen bestellen waar en wanneer ze zijn. Dergelijk gedrag wordt steeds populairder. Door een voor mobiel geoptimaliseerde online winkel te ontwerpen, past u zich aan dit veranderende kopersgedrag aan en kan je zelfs nog meer potentiële klanten bereiken. Een webwinkel met professionele functies stelt je in staat om jouw eigen assortiment flexibel te beheren, klantorders en levering te coördineren, marketing uit te oefenen en jouw online winkel aantrekkelijker te maken door de vindbaarheid te verbeteren. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om jou online te vinden. Vragen? Neem dan contact op, Nieuwsgierig naar de prijs? Vraag een offerte aan.

Ontvang een offerte op maat

Onze voordelen op een rij

nl_NLDutch