Webwinkel Beginnen

Eenmalig bedrag voor een zeer scherpe prijs!

WebWinkel Starten

Webwinkel beginnen? Ooit weleens gedroomd om een webwinkel te starten? Een eigen succesvolle webwinkel, speciaal ontworpen conform uw wensen. Een succesvolle webwinkel komt u niet aanwaaien, maar begint wel bij het ontwerp!

WebTik ontwikkelt webwinkels in allerlei soorten en maten. U krijgt bij ons een op maat gemaakt design, ook het CMS is op uw wensen en huisstijl afgestemd. Wilt u een webwinkel laten maken? Lees verder of vraag naar de mogelijkheden.

100% tevredenheidsgarantie

Waar anderen stoppen gaan wij verder. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid. Je kunt net zo lang wijzigingen doorgeven totdat je tevreden bent.

Webwinkel

Een webwinkel beginnen met alle nodige betaal systemen en functies? Bekijk ons All-in en lease pakket.

Website Hosting

Jouw website op een super snelle hosting? Onze krachtige servers draaien op de nieuwste SSD schijven. Hosting + Website service voor een zeer scherp tarief!

Hoog in Google

Jouw website wordt gebouwd met de nieuwste technologieën en volgens de laatste trends om goed gevonden te worden in Google.

Bekijk onze webwinkel

Pakketten

Wil je een webwinkel beginnen? of je huidige webwinkel herontwerpen?

Dan kan je rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. Je kan net zo lang wijzigingen/aanpassingen aangeven totdat je echt 100% tevreden bent met de website.

Pas wanneer je 100% tevreden bent met de webwinkel zetten wij deze online door een door jou gekozen domeinnaam. Je betaalt alleen voor een website als je daar zelf helemaal tevreden mee bent!

Webwinkel All-in
Webshop Leasen
€59 p/m

Zonder opstart kosten!

Alles van all-in pakket
Incl Domeinnaam & Hosting
Eigen e-mail adressen
Service onderhoud
Gratis Firewall en SSL certificaat
Stoppen mag altijd!

Bekijk onze webwinkel

Pakketten

Webwinkel All-in
Webshop Leasen
€59p/m

Zonder opstartkosten!

Alles van all-in pakket
Incl Domeinnaam & Hosting
Eigen e-mail adressen
Service onderhoud
Gratis Firewall en SSL certificaat
Stoppen mag altijd!

Onze supersnelle

Gebruiksvriendelijke CMS

Bij de ontwikkeling maken we na het concept gebruik van een CMS-systeem. Open Source software als WordPress (WooCommerce) behoort tot onze mogelijkheden. Deze gepaste CMS-systeem kunnen ons volledige lading dekken.

Webwinkel met iDEAL

U heeft de mogelijkheid om elk betalingssysteem van de wereld aan uw webwinkel te koppelen. We hebben met alle betaalsystemen ervaring mee en zullen u daarin volledig in begeleiden.

Conversie optimalisatie

Door middel van Google Analytics en Google Search Console kunnen wij uw customer journey van uw bezoekers begrijpen en daarop inspelen om zo de conversies van uw webwinkel te verbeteren. Op die manier komen we achter het beslissingsproces van uw bezoekers en kunnen we direct inspelen op het koopgedrag.

Mobiele webwinkel

Een Mobiele telefoon is niet weg te denken onder de Nederlandse bevolking en de helft van alle Nederlanders gebruikt een mobiel apparaat om zich te oriënteren op online aankopen. Wij bouwen een mobiele versie van je webwinkel. Wij passen onder andere de lay-out en afbeeldingen aan om de laadtijd te verkorten.

Webwinkel Zoekmachine Optimalisatie

Tijdens de ontwikkeling houden we gelijk rekening met zoekmachine optimalisatie. Een strakke, visuele en professionele webwinkel is heel belangrijk, maar goed gevonden worden is uiteindelijk net zo belangrijk – misschien wel belangrijker.

WooCommerce Webwinkel Starten

WooCommerce is veruit de meest populaire webwinkel software in Nederland en wordt als zeer zoekmachine vriendelijk ervaren. Door de uitgebreide plug-ins en het gebruikersgemak van WooCommerce, worden miljoenen webwinkels over de hele wereld gemaakt in WooCommerce.

Webwinkel beheren

Met onze handige tool in combinatie met een WordPress WooCommerce webwinkel is het toevoegen van producten een eenvoudige handeling. Je ontvangt natuurlijk een handige handleiding of een video die speciaal voor jou is gemaakt na oplevering van de webwinkel.

Een professionele

Webwinkel beginnen

Op zoek naar een professionele webwinkel voor een zeer scherpe prijs? Dan zit u dus bij ons helemaal goed! Wij hebben voor ieder budget wel een oplossing en we denken niet in uurtarieven. We denken in het eindproduct!

Webwinkel starten
Webwinkel beginnen

Webwinkel

Dashboard Management

WooCommerce is ontworpen en gebouwd om te integreren met WordPress, zodat het volledig gebruikmaakt van het CMS-systeem. Hetzelfde dashboard dat wordt gebruikt om de pagina’s en berichten op uw site te beheren, wordt ook gebruikt om producten, verkopen en rapporten te beheren. Vanuit het oogpunt van winkelbeheer maakt dit het gebruiksvriendelijk, omdat alles dat uw site bestuurt op één plaats staat en gemakkelijk te gebruiken is.

Webshop laten maken

Webwinkel laten maken door Webtik

Internet betekent dat gebruikers producten kunnen bestellen waar en wanneer ze zijn. Dergelijk gedrag wordt steeds populairder. Door een voor mobiel geoptimaliseerde online winkel te ontwerpen, past u zich aan dit veranderende kopersgedrag aan en kan je zelfs nog meer potentiële klanten bereiken. Een webwinkel met professionele functies stelt je in staat om jouw eigen assortiment flexibel te beheren, klantorders en levering te coördineren, marketing uit te oefenen en jouw online winkel aantrekkelijker te maken door de vindbaarheid te verbeteren. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om jou online te vinden. Vragen? Neem dan contact op, Nieuwsgierig naar de prijs? Vraag een offerte aan.

Selectie van ons werk

Portfolio

All
WordPress Website
One page
Mobiele website
Website met iDeal
WordPress website laten maken

Prostaffed

WordPress Website
localmarketingpro

Local Marketing Pro

WordPress Website, One page

One Page website

Upmine-proj-2.jpg

Wyoming Agency

Mobiele website
Wordpress website

Malcrove

WordPress Website

WordPress CMS website

website laten maken

Cecile Mode

Website met iDeal

Website met een Reserveringssysteem en betalingsmodule

kitbedrijftopkit mockup

Kitbedrijf Topkit

WordPress Website, One Page

One Page website

Direct een offerte aanvragen

Onze voordelen op een rij