All-in Website laten maken

Eenmalig bedrag voor echt alles!

Winstgevende Website

Een website laten maken? Dat kan. WebTik heeft jarenlange ervaring met het maken van winstgevende websites en webwinkels.

WebTik bouwt Google geoptimaliseerde websites met ’s werelds beste CMS systeem. WebTik is het goedkoopste in het bouwen van professionele op MAAT gemaakte websites in de markt. Tijdens de ontwikkeling houden wij rekening met gebruikersvriendelijkheid, jouw doelgroep, zoekmachine vriendelijkheid en mobiel vriendelijkheid.

100% tevredenheidsgarantie

Met onze 100% tevredenheidsgarantie gaan wij net zo lang door totdat je tevreden bent. Zo ben je bij ons zeker van een goed resultaat.

Makkelijk beheren met cms

Met de cms systeem kan je zelf eenvoudig teksten en/of foto's aanpassen. Wij maken voor jouw een handige "how to video".

Werkt op alle apparaten

Onze website werken op alle apparaten. Ze werken uitstekend op een laptop, mobiel en tablet.

Hoog in Google

Jouw website wordt geoptimaliseerd zodat Google jouw website makkelijk kan vinden. Wij melden jouw website vervolgens aan bij Google.

Create a pro

Website

Makkelijk te beheren met beste CMS

WordPress is veruit de meest gebruikte en meest populaire CMS systeem ter wereld. Wij installeren daarnaast een handige tool om gemakkelijk tekst en foto's toe te voegen. Om het jou nog makkelijker te maken ontvang je een "how to" video waarin wij jou het stap voor stap uitleggen.

Professionele Design op maat

Zoals de meeste aanbieders de klanten een kant en klare template verkopen, bouwen wij de website geheel op maat. In deze branche zijn wij veruit de goedkoopste. De prijzen van een op maat gemaakte website bij onze collega's elders liggen vaak rond de €2000.

Meer leads & klanten

Een website laten maken is de eerste stap richting online succes. Daarnaast wil je uiteraard dat je website leads en/of meer klanten genereert. Met onze bewezen onlinemarketing strategie kunnen onze experts samen met jou zorgen voor meer gerichte bezoekers, leads en klanten. Dit kan via Google Ads, SEO en conversieoptimalisatie.

Alle functionaliteiten

Onze ALL-IN websites worden geleverd met alle standaard functionaliteiten die je anno 2020 van een website mag verwachten. Daarbij is het mogelijk je website uit te breiden met tal van functionaliteiten.

Selectie van ons werk

Portfolio

All
Website
Mobiele website
Website met iDeal
WordPress website laten maken

Prostaffed

Website
localmarketingpro

Local Marketing Pro

Website

One Page website

Upmine-proj-2.jpg

Wyoming Agency

Mobiele website
Wordpress website

Malcrove

Website

WordPress CMS website

website laten maken

Cecile Mode

Website met iDeal

Website met een Reserveringssysteem en betalingsmodule

kitbedrijftopkit mockup

Kitbedrijf Topkit

Website

One Page website

Onze website

Pakketten

Wilt u een website laten maken? Dan kunt u rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. U kunt net zo lang wijzigingen/aanpassingen aangeven totdat u 100% tevreden bent met de website. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de website zetten wij deze online en hoeft u te betalen. Zo betaalt u alleen maar voor een website waar u zelf helemaal tevreden mee bent!
Website All-in
Website Leasen
€39p/m

Zonder opstartkosten!

Design op maat
Mobiele website
Onbeperkt aantal pagina's
Makkelijk zelf tekst en foto's wijzigen
Eigen e-mail adressen
Incl Domeinnaam & Hosting
Aanmelden bij Google

Onze website

Pakketten

Website All-in
Website Leasen
€39p/m

Zonder opstartkosten!

Design op maat
Mobiele website
Onbeperkt aantal pagina's
Makkelijk zelf tekst en foto's wijzigen
Eigen e-mail adressen
Incl Domeinnaam & Hosting
Aanmelden bij Google

Binnen één werkdag een offerte

Onze voordelen op een rij.