Overtuigende Website laten maken?

Meer dan een website!

Een website laten maken? Dat kan. WebTik heeft jarenlange ervaring met het maken van winstgevende websites en webwinkels.

WebTik bouwt Google geoptimaliseerde websites met ‘s werelds beste CMS systeem. WebTik is het goedkoopste in het bouwen van professionele op MAAT gemaakte websites in de markt. Tijdens de ontwikkeling houden wij rekening met gebruikersvriendelijkheid, jouw doelgroep, zoekmachine vriendelijkheid en mobiel vriendelijkheid.

Makkelijk beheren met cms

Met de cms systeem kan je zelf eenvoudig teksten en/of foto's aanpassen. Wij maken voor jouw een handige "how to video".

Werkt op alle apparaten

Onze website werken op alle apparaten. Ze werken uitstekend op een laptop, mobiel en tablet.

Hoog in Google

Jouw website wordt geoptimaliseerd zodat Google jouw website makkelijk kan vinden. Wij melden jouw website vervolgens aan bij Google.

Uitstekende

Website laten maken

Gebruiksvriendelijke CMS

WordPress is veruit de meest gebruikte en meest populaire CMS systeem ter wereld. Wij installeren daarnaast een handige tool om gemakkelijk tekst en foto's toe te voegen. Om het jou nog makkelijker te maken ontvang je een "how to" video waarin wij jou het stap voor stap uitleggen.

Professionele website met uniek ontwerp

Zoals de meeste aanbieders de klanten een kant en klare template verkopen, bouwen wij de website geheel op maat. In deze branche zijn wij veruit de goedkoopste. De prijzen van een op maat gemaakte website bij onze collega's elders liggen vaak rond de €2000.

Meer leads & klanten

Een website laten maken is de eerste stap richting online succes. Daarnaast wil je uiteraard dat je website leads en/of meer klanten genereert. Met onze bewezen onlinemarketing strategie kunnen onze experts samen met jou zorgen voor meer gerichte bezoekers, leads en klanten. Dit kan via Google Ads, SEO en conversieoptimalisatie.

Maatwerk

Onze uitstekende websites worden geleverd met alle standaard functionaliteiten die je anno 2020 van een website mag verwachten. Met maatwerk is het mogelijk je website uit te breiden met tal van functionaliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij Ontwerpen Merken!

Bekijk een selectie van ons werk

Onze website

Pakketten

Wilt u een website laten maken? Dan kunt u rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie. U kunt net zo lang wijzigingen/aanpassingen aangeven totdat u 100% tevreden bent met de website.

Pas wanneer u 100% tevreden bent met de website zetten wij deze online. Zo betaalt u alleen maar voor een website waar u zelf helemaal tevreden mee bent!

De pakketten zijn uitbreidbaar met extra functies. Zoals een betaalmodule, Bookings-module, teksten laten schrijven, meer pagina’s, onderhoud-service abonnement en meer. 

Bij WebTik kom je niet voor verrassingen te staan. Een eenmalig bedrag is ook echt eenmalig. Je zit bij ons niet gedwongen vast aan een abonnement. Zodra de website klaar is om live te gaan verhuizen wij de website naar een hosting naar keuze. Kies je toch voor een service-abonnement dan dragen wij zorg voor de updates, back-ups en beveiliging van je website. Bij een hack of een probleem met de website dan lossen wij het op.

Wil jij je niet bezighouden met de technische onderhoud van de website? Voor slechts een klein bedrag per maand nemen wij dit voor je uithanden, zodat je hier geen omkijken naar hebt en je kan bezighouden met je bedrijf. Wij zorgen voor de beveiliging, updates en back-ups. Bij problemen kunnen wij eenvoudig je website herstellen.

Website Basic Pakket

Vanaf

599
Eenmalig
  • Makkelijk zelf te beheren met CMS
  • Mobiele Website
  • Stockfoto's | Professionele foto's
  • Cookybeleid pagina
  • Firewall Beveiliging
  • GDPR Ready

Ontvang een offerte op maat

Onze voordelen op een rij

nl_NLDutch