Complete webshop laten maken? Nu tijdelijk € 799

Ooit weleens gedroomd om een webshop te laten maken? Een eigen succesvolle webwinkel, speciaal ontworpen conform uw wensen. Een succesvolle webwinkel komt u niet aanwaaien, maar begint wel bij het ontwerp!

WebTik ontwikkelt webwinkels in allerlei soorten en maten. U krijgt bij een op maat gemaakt design, ook het CMS op uw wensen afgestemd aan uw huisstijl, logo, teksten en uw doelgroep. Wilt u een webshop laten maken? Dat kan bij WebTik.nl.

 • Makkelijk beheren in CMS systeem
 • Zelf makkelijk content toevoegen of aanpassen
 • Elk denkbare betaalmethode is mogelijk
 • Gratis .nl of .com domeinnaam
 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Uniek design en in uw gewenste huisstijl
 • Ergens anders goedkoper? U krijgt het verschil van ons terug!
 • Gratis SSL certificaat
Webshop laten maken 1
Webshop laten maken 2

Webshop laten maken door echte professionals!

 • Webshop werkt uitstekend op de computer, tablet en Mobiel
 • Ontvang betalingen via iDeal, Paypal, Afterpay, Creditcard en meer
 • Volledig Google vriendelijk gebouwd
 • Conversie gericht

Webwinkel beginnen? Bekijk hier een aantal webshop ideeën, ontworpen door ervaren designers en marketing specialisten.

Vraag direct een gratis offerte aan

Nu aanvragen
Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Zoals advies, het installeren van tools en andere uitleg.
Iedere webshop beschikt over een CMS systeem dit zou WordPress, Prestashop of een ander CMS naar keuze kunnen zijn. Deze CMS systemen zijn gemakkelijk te gebruiken zonder over ingewikkelde programmeerkennis te beschikken. Uw CMS systeem wordt geleverd met de juiste tools zodat u direct kunt starten met verkopen.
Een mooi design is niet alles! Om een goed rendement te kunnen behalen heeft u relevante bezoekers nodig. Vindbaar zijn op de juiste zoekwoorden  is hierin essentieel. WebTik zorgt eerst voor een webshop die geheel Google vriendelijk is gebouwd, vervolgens doen wij kosteloos een zoekwoorden onderzoek en adviseren wij u op welke zoekwoorden u zou moeten adverteren of vindbaar zou moeten zijn in de zoekresultaten van Google. Zo gaat u direct goed van start en kunt u wellicht snel de gewenste resultaten boeken.
De koppeling met Bol.com zorgt ervoor dat uw producten automatisch in Bol.com worden geladen waardoor uw mee kunt liften in het succes van Bol.com.
Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in klanten. Ons team van specialisten (vormgevers, programmeurs en marketeers) werken samen om op basis van uw doelgroep een conversie gerichte webshop te bouwen.
Webshop laten maken 36

All-in Webshop

1399ex BTW
 • Design op maat
 • Betaalmodules naar keuze
 • Onbeperkt producten
 • Onbeperkt e-mail adressen (naam@domeinnaam.nl)
 • Eenvoudig beheren met CMS naar keuze
 • Incl Gratis SSL certificaat
 • Producten importeren (CSV)

Webwinkel laten maken

U heeft de mogelijkheid om elk betalingssysteem van de wereld aan uw webwinkel te koppelen. We hebben met alle betaalsystemen ervaring mee en zullen u daarin volledig in begeleiden.

Door middel van third party tools, Google Analytics en Google Search Console kunnen wij uw customer journey van uw bezoekers begrijpen en daarop inspelen om zo de conversies van uw webwinkel te verbeteren. Op die manier komen we achter het beslissingsproces van uw bezoekers en kunnen we direct inspelen op het koopgedrag.

Combinatie tussen SEO en webwinkel

Tijdens de ontwikkeling houden we gelijk rekening met zoekmachine optimalisatie. Een strakke, visuele en professionele webwinkel is heel belangrijk, maar goed gevonden worden is uiteindelijk net zo belangrijk – misschien wel belangrijker.

Wij helpen middels een uitgebreid zoekwoordenonderzoek aan uw webwinkel, zetten deze zoekwoorden om in content dat krachtig en goed gevonden wordt. We zetten deze webpagina’s extra kracht bij door het leveren van backlinks. Alles bij de prijs inbegrepen!

WordPress Webshop maken

Een WordPress webshop laten maken is de beste keuze voor elke webbeheerder die ervoor kiest om een professionele webwinkel te laten maken. WooCommerce is perfect te combineren met de meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem: WordPress.

WooCommerce is veruit de meest populaire webwinkel software in Nederland en wordt als zeer zoekmachine vriendelijk ervaren. Door de uitgebreide plug-ins en het gebruikersgemak van WooCommerce, worden miljoenen webwinkels over de hele wereld gemaakt in WooCommerce.

Een webshop laten bouwen in WordPress? Dat kunnen we bij Webtik als geen ander! U kunt al een webwinkel laten maken vanaf 699,- euro.

Een professionele webshop laten maken

Webshop laten maken? Op zoek naar een professionele webshop voor een zeer scherpe prijs? Dan zit u dus bij ons helemaal goed! Wij hebben voor ieder budget wel een oplossing en we denken niet in uurtarieven. We denken in het eindproduct!

Een professionele webwinkel ontwikkeld door Webtik:

 • Eenvoudig te beheren in het CMS;
 • Integratie met Google Search Console en Google Analytics;
 • Webshop in uw eigen huisstijl gemaakt;
 • Koppeling mogelijk met de populairste betalingsmogelijkheden;
 • Mobielvriendelijk en zoekmachine vriendelijk;
 • Volledige support.

Voordelen WordPress WooCommerce

Er zijn veel plug-ins beschikbaar die kunnen helpen bij het succesvol maken van een WordPress webshop. WooCommerce is de webshop plug-in en de beste keuze, omdat:

 • WooCommerce is volop in ontwikkeling en maandelijks komt de plug-in met nieuwe updates en mogelijkheden. De functionaliteiten breiden zich hierdoor uit en als webbeheerder krijgt u dus meerdere mogelijkheden.
 • Koppelingen kunnen gemaakt worden tussen legale betalingspartners als IDeal.
 • Plug-ins beschikbaar
 • WordPress voordelen, zoals goede vindbaarheid. Heel veel mogelijkheden om uw WordPress website SEO vriendelijk te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor WordPress. We hebben veel WordPress e-commerce websites ontwikkeld met behulp van WooCommerce omdat de naadloze integratie in de WordPress CMS het een geweldige keuze maakt voor online winkels, groot of klein.

WooCommerce heeft veel ingebouwde functies voor het maken en beheren van de producten in uw online winkel, maar van de plank is niet onze stijl. Als u ooit is verteld dat WooCommerce niet kan doen waar u het nodig hebt, of dat iets niet een functie van WordPress is, neemt u dan alstublieft contact op! We zijn gevraagd om veel op maat gemaakte functionaliteit in WooCommerce te implementeren, inclusief aanpassingen van 3D-producten, boekingssystemen en uitgebreide meertalige ondersteuning.

Dashboard Management

WooCommerce is ontworpen en gebouwd om te integreren met WordPress, zodat het volledig gebruikmaakt van het CMS-systeem. Hetzelfde dashboard dat wordt gebruikt om de pagina’s en berichten op uw site te beheren, wordt ook gebruikt om producten, verkopen en rapporten te beheren. Vanuit het oogpunt van winkelbeheer maakt dit het gebruiksvriendelijk, omdat alles dat uw site bestuurt op één plaats staat en gemakkelijk te gebruiken is.

Webshop laten maken door WebTik

Internet betekent dat gebruikers producten kunnen bestellen waar en wanneer ze zijn. Dergelijk gedrag wordt steeds populairder. Door een voor mobiel geoptimaliseerde online winkel te ontwerpen, past u zich aan dit veranderende kopersgedrag aan en kunt u zelfs nog meer potentiële klanten bereiken. Een webshop met professionele functies stelt u in staat om uw eigen assortiment flexibel te beheren, klantorders en levering te coördineren, marketing uit te oefenen en uw online winkel aantrekkelijker te maken door de vindbaarheid te verbeteren. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om u online te vinden. Vragen? Neem dan contact op, Nieuwsgierig naar de prijs? Vraag een offerte aan.

Logo WebTik Webdesign

Ja, stuur mij vrijblijvend meer informatie

Een offerte aanvragen? Klik dan hier

E-mail

info@webtik.nl
www.webtik.nl

Telefoon

(+31) 06 11 703 695