Webshop laten maken met iDEAL

U loopt rond met goede webwinkel ideeën en wilt u de stap zetten naar een online webwinkel? Online shopping biedt ambitieuze ondernemers velen kansen. U heeft online ontzettend veel mogelijkheden en u kunt zelfs offline met online combineren, ideaal! Ook kunt u eenvoudig een webshop laten maken met iDEAL.

Ondernemers willen graag online een webwinkel starten, maar zijn hierin nog vaak passief. Naast technische kennis en ervaring in programmeren, moet u ook bevoegd zijn om uw webwinkel te vermarkten. Vragen over hoe u een webwinkel begint en wat u daarvoor nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u daarin uiteraard mee helpen.

IDeal als populaire webshop betaalmethode

IDeal is de meest betrouwbare en gebruikte online betaalmethode in Nederland. Klanten worden doorgeleid naar een online veilig banksysteem van zijn eigen bank, nadat hij of zij de bank hebben aangeklikt.

U kunt eenvoudig uw webwinkel laten maken met iDEAL. Dat is een groot voordeel, omdat de meeste iDEAL als een betrouwbare betalingspartner zien. Een iDEAL betaling is gegarandeerd, wat betekent dat u dus meteen uw producten kunt sturen naar uw klanten. iDEAL vraagt een kleine fee per transactie, die door de verkoper wordt betaald.

Webshop met iDEAL

Eenvoudig een webwinkel met iDEAL laten maken? Webtik helpt bij de ontwikkeling van een aantrekkelijke en heldere webwinkel, maken gebruik van gebruiksvriendelijke software/CMS en kunnen u eenvoudig helpen met het opzetten van een webwinkel met iDEAL. Voor integratiemogelijkheden tussen iDEAL en webshop kunt u terecht bij onze websiteontwikkelaars.

Webwinkel betalen met iDEAL

Uw webshop wordt gemaakt en professioneel ontworpen via ons gebruiksvriendelijke en superslimme CMS- systeem. U hoeft alleen maar uw producten zelf in te voeren. U kunt onbeperkt producten toevoegen. Laat uw bezoekers betalen met iDEAL! Super gemakkelijk en een betrouwbare plug-in.

Interesse of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.