Slechts 60 seconden verwijderd van een winstgevende website.

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Totaal
SEO Succes Pakket  × 1 249.00 op de 1st van elke maand
Subtotaal 66.40
Totaal 66.40
Terugkerende betalingen
Subtotaal 249.00 / maand
Terugkerend Totaal 249.00 / maand
Eerstvolgende betaling: 01/10/2020
  • Selecteer je bank

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Onze voordelen op een rij

Veel gestelde vragen

Ja! We bouwen je website of webshop in een content management systeem (CMS). We doen dat standaard in WordPress, met de WooCommerce-plugin voor webshops. In dit systeem kun je eenvoudig content toevoegen en aanpassen, nieuwsberichten schrijven en bijvoorbeeld foto’s plaatsen. Heb je vragen over het CMS? Wij staan voor je klaar.

Ja, wij zorgen voor het onderhoud van de systemen. We verzorgen (veiligheids)updates, back-ups en dergelijke zaken. We voeren het onderhoud gratis voor je uit, je betaalt immers een vaste lage all-in prijs per maand. De inhoud van de website kun je gemakkelijk zelf onderhouden via het WordPress CMS.

Betaling geschied direct via de website waarnaar er een maandelijkse automatische incasso volgt. wToch op een andere manier betalen? Stuur ons een email naar info@webtik.nl. Je ontvangt dan maandelijks een factuur die je via iDeal of overschrijving kunt betalen.

Wij voeren het beheer voor de website, de content (teksten, foto’s, etc.) en domeinnaam zijn natuurlijk wel van jou. Zodra je 24 manden klant bent is ook de website officieel van jou. Wil je eerder eigenaar worden van de website? Je betaalt de resterende maanden van de overeenkomst dan in één keer af. Dit kan op elk moment wanneer je dat wenst.

Hoger in Google

Wij beveiligen uw website

Hoger in Google

100% tevredenheidsgarantie

Hoger in Google

Na een jaar maandelijks opzegbaar

Loading...

Aanmelding Verwerken...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

×